Kontakt

e-mail: info@ciptu.cz

infolinka: 737 873 702

Centrum inovací a podnikání Trutnov z.s.
Veleslavínova 66,
Trutnov, 54101

IČ: 05146828
Spisová značka L 10771 vedená u Krajského soudu v Hradci Králové
 
Číslo účtu: 2801039828/2010 - FIO banka

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ – PŘIHLÁŠENÍ NA AKCI


Centrum inovací a podnikání Trutnov z.s., IČ: 05146828, se sídlem Veleslavínova 66, 541 01 Trutnov, zapsaná v obchodním rejstříku pod sp. zn.: L 10771 vedenou u Krajského soudu v Hradci Králové (dále jen „CIPTU“), zpracovává v případě Vašeho přihlášení na akci pořádanou CIPTU ve smyslu Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) tyto Vaše osobní údaje:

jméno, příjmení 
adresa bydliště
email 
telefon

obchodní firma
obor podnikání

Uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro účely zajištění Vaší účasti na námi pořádané akci. Takové zpracování umožňuje článek 6 odst. 1 písm. b) obecného nařízení o ochraně osobních údajů. Osobní údaje budou zpracovávány ode dne přihlášení na akci až do skončení akce, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.


Vaše osobní údaje bude jako správce zpracovávat CIPTU. Vaše osobní údaje mohou být v případě, že to bude nezbytně nutné k poskytnutí Vámi požadovaných služeb nebo vyřízení Vašeho požadavku, předány jiným osobám jakožto našim dodavatelům (např. jednotlivým školitelům). CIPTU nebude Vaše osobní údaje předávat jiným třetím osobám bez Vašeho výslovného souhlasu.


Vezměte prosím na vědomí, že máte právo:

požadovat po nás informaci, jaké Vaše osobní údaje jsou zpracovávány,
vyžádat si přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
požadovat výmaz těchto osobních údajů, popřípadě omezení jejich zpracování,
vznést námitku proti zpracování osobních údajů,
na přenositelnost osobních údajů,
v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Všechna Vaše práva můžete uplatnit tak, že kontaktujete CIPTU na e-mailové adrese info@ciptu.cz.

SOUHLAS SE ZASÍLÁNÍM NEWSLETTERŮ


Přihlášením k zasílání newsletterů CIPTU uděluji souhlas Centru inovací a podnikání Trutnov z.s., IČ: 05146828, se sídlem Veleslavínova 66, 541 01 Trutnov, zapsanému v obchodním rejstříku pod sp. zn.: L 10771 vedenou u Krajského soudu v Hradci Králové (dále jen „CIPTU“), aby ve smyslu Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) zpracovávala tyto moje osobní údaje: jméno a příjmení, e-mail. Účelem zpracování osobních údajů je zasílání informací o připravovaných akcích a dalších novinkách týkajících se CIPTU.


Beru tímto na vědomí, že:

osobní údaje bude jako správce zpracovávat CIPTU, a to po dobu 3 let od udělení souhlasu,
svůj souhlas můžu vzít kdykoliv zpět zasláním emailu na info@ciptu.cz.

Dále beru na vědomí, že mám právo:

požadovat po CIPTU informaci, jaké moje osobní údaje jsou zpracovávány,
vyžádat si přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
požadovat výmaz těchto osobních údajů, popřípadě omezení jejich zpracování,
vznést námitku proti zpracování osobních údajů,
na přenositelnost osobních údajů,
v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na CIPTU nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Všechna Vaše práva můžete uplatnit tak, že kontaktujete CIPTU na e-mailové adrese info@ciptu.cz.

Dlouhodobá vize ciptu

Místní firmy jsou pro ekonomiku Trutnova nejdůležitější.
Chceme, aby se jim dařilo, aby zvládly konkurenci nadnárodních řetězců a korporací. Proto jim budeme pomáhat při začátcích i růstu, při vytvářeních nových projektů i jako mezičlánek mezi nimi a městem.

Chceme, aby byl Trutnov první okresní město s propracovanou a fungující podporou malých firem.

info@ciptu.cz
+420 737 873 702

partneři

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace